sâmbătă, 15 decembrie 2012

Cum fac bani cu ClickBank?!?


Bine ati venit Frati Romani pe BANI ONLINE.Acest articol va fi despre ClickBank si cum fac  Americanii bani cu el.Poate ca multi va intrebati ce este ClickBank.Este cea mai mare banca de produse digitale,de la software,e-books si altele.Clickbank este una dintre cele mai mari firme care plateste la timp,iar banii ii primiti acasa prin file ceck.
        Deci sa incepem cu inceputul si sa trecem la treaba pentru ca vorba multa saracia omului.Si ca un sfat pentru toti romanii.Fratilor numai cumparati produse care va invata sa faceti bani pentru ca acei oameni se folosesc de naivitatea voastra pentru a face ei bani de pe urma voastra.Treziti-va si numai dati bani pe toate prostiile inventate de infractori pentru a va saracii.
 Asa ca va voi prezenta acest site High Traffic Academy  in Limba Engleza,poate ca nu toti stiti limba Engleza dar nu e nimic. Tutorialele sunt facute in asa fel in cat si unul de la gradinita face bani daca aplica acest sistem prezentat de acest American.
Sa incepem tutorialul.Cei care nu au un cont pot sa o faca aici ClickBank,iar cei care au deja cont pot incepe treaba dupa ce termina de vizionat tutorialul.
Acum ati vazut cat de usor fac Americanii bani pe Internet si cum de Ei isi permit Vile Masini si Excursii prin Europa si prin Lume.Daca faceti exact cum va explica Vick in termen de 1 saptamana castigati intre $ 10.000-$48.000 pe saptamana si asta nu !!!NU E O GLUMA!!!! TOTUL ESTE REAL.Doar Guvernanti vor ca voi sa fiti saraci lipiti pamantul pentru ca voi sa ii tineti la putere cu speranta ca intr-o zi ei o sa va SALVEZE DE SARACIE.
PS:)) Astept mesajele voastre sa le comentam si daca ati mai folosit si alte metode de monetizare si daca v-au dat roade.

7 comentarii:

  1. mai mai mai mai mai mai ce bogatie este la romini astia bogat peste masura sau inbogatit dupa net de nu-si mai vad ceafa asa de bodati sint este real asa este ceafa nu sia vazuto chiar si cu ohlinda linga ei se invirte sa gaseasca ceafa dar dolarii aia ii viseaza sa vada ce forma are are pe net si astia le arata pozele cu gramezi de dolari iar dolarii adevarati e numai la ei nu la tine nici nu vor veni fii fara grija si nu te lua dupa astia care traduc 3 cuvinte de americanca de aia veche ca si asta vrea bani din ce copiaza de la aia asa ca nui gasi ca e asa de milostivi sa ti bage tie banii in cuzunar ei zice asa nu te folosi de de aia ci iate dupa mine si in final zice da clik aici si aici ce vezi un bitefender un programel cel bagi in cp-ul tau etc si gata si constati ca nu e la ce ai visat si iata plasa

    RăspundețiȘtergere
  2. mai mai mai mai mai mai ce bogatie este la romini astia bogat peste masura sau inbogatit dupa net de nu-si mai vad ceafa asa de bodati sint este real asa este ceafa nu sia vazuto chiar si cu ohlinda linga ei se invirte sa gaseasca ceafa dar dolarii aia ii viseaza sa vada ce forma are are pe net si astia le arata pozele cu gramezi de dolari iar dolarii adevarati e numai la ei nu la tine nici nu vor veni fii fara grija si nu te lua dupa astia care traduc 3 cuvinte de americanca de aia veche ca si asta vrea bani din ce copiaza de la aia asa ca nui gasi ca e asa de milostivi sa ti bage tie banii in cuzunar ei zice asa nu te folosi de de aia ci iate dupa mine si in final zice da clik aici si aici ce vezi un bitefender un programel cel bagi in cp-ul tau etc si gata si constati ca nu e la ce ai visat si iata plasa

    RăspundețiȘtergere
  3. ATENȚIE! Dacă ești în căutarea unei oferte de lucru, citește acest anunt, fiindcă s-ar putea să conțină ceea ce cauți! Pentru început trebuie să reții că acest anunț nu este despre un job clasic, ci despre un proiect cu extindere globală! Acest proiect este pentru tine, mai ales dacă te interesează un program de lucru foarte flexibil, ceea ce înseamnă să poți lucra de acasă sau de oriunde dorești, indiferent de locul sau locația unde te afli, pentru cel mult 3-4 ore pe zi. În momentul acesta proiectul este unic în Romania și se află în plină dezvoltare, ceea ce îți oferă OPORTUNITATEA de a caștiga o sursă de venit în plus, care să-ți asigure un trai cel puțin decent. Mai trebuie menționat că aceasta oferta va fi VALABILĂ doar o perioadă foarte scurtă de timp! Pentru acest proiect este nevoie de oameni serioși si ambitioși, care vor să devină liberi financiar și totodată să dorească sa-i ajute pe ceilalți să obțină același lucru!Cerințe necesare1. Să deții un PC sau un laptop cu o conexiune la internet2. Să ai cunoștiințe minime de operare a calculatorului și de navigare pe internet 3. Să fii RĂBDATOR și PERSEVERENTStudiile superioare și experiența de munca nu sunt neapărat necesare!Oferim pregatire și suport, până în punctul în care vei reuși să te descurci pe cont propriu în această activitate profesională. Mai întai vei fi instruit, iar apoi vei putea începe sa lucrezi, alături de noi ca și colaborator. PROGRAM part-time sau full-timeAcest proiect se desfașoară exclusiv online și momentan se afla la nivel național în prima fază. Într-un timp foarte scurt, va trece în faza a doua, când se va extinde la nivel global. Acest lucru va reprezenta un mare avantaj pentru cel care alege ACUM să ia această ofertă în serios, fără ezitare! Plata caștigurilor realizate este garantată prin contract legal. Vei primi mai multe detalii despre această ofertă, doar după ce trimiți un mesaj cu subiectul VREAU DETALII la această adresă: focamaghita@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Castiga bani prin afacerea SFI

    Ai oportunitatea de a iti dezvolta propria afacere, care sa iti genereze un venit permanent pe viata!
    Nu te costa nimic sa te inscrii!
    Nu te costa nimic sa incepi sa-ti dezvolti afacerea!
    Nu este necesara achizitia vreunui pachet de start.
    Nu trebuie sa platesti taxe ca folosesti sistemul.
    Poti vinde produsele altora, pentru comisioanele tale!
    Iti poti deschide gratuit un magazin on-line unde sa vinzi ... ce vrei tu!
    Folosesti gratuit toate resursele informationale ce iti sunt puse la dispozitie pentru a iti dezvolta afacerea ta!
    Lucrezi de acasa, cateva ore pe saptamana, cand ai timp (sau mai mult - depinde de tine).
    Vino azi in echipa, intr-o companie multinationala cu peste 18 ani vechime in domeniu.
    Link de inscriere gratis: http://www.sfi4.com/12590820/register

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Real Time Web Analytics