sâmbătă, 15 decembrie 2012

Cum fac bani cu Google Adsense?!?

  Ce este Google Adsense?Pentru cei care nu cunosc Google Adsense este o Sucursala a firmei Google care se ocupa cu partea de marketing pe internet.Ce anume face ea de fapt pe internet?
  Google Adsense te plateste daca adaugi reclamele lor la tine pe site sau blog.Cat pot castiga cu Google Adsense?Destul de mult dar asta depinde cat de mult respecti termenii lor si cat de mult trafic ai pe site sau pe blogul tau.Sunt persoane care castiga chiar si 10.000 de euro pe luna,dar depun eforturi destul de mare pentru a tine trafic la ei pe blog sau site.
   Pentru a incepe sa lucram cu Google Adsense mai intai avem nevoie sa detinem un site sau un blog personal.Cum facem rost de un site sau un blog?Simplu cei care va permiteti va cumparati un webhosting cu un domeniu,iar cei care nu va permiteti aveti la dispozitie platforme gratuite de bloguri Wordpress si Blogspot.Acum ca avem blogul sau siteul nostru putem trece la treaba si ne apucam sa scriem articole la noi pe site in functie de numele blogului nostru.Daca avem un blog despre calculatoare,atunci o sa scriem doar articole despre calculatoare si ce intra in domeniu calculatoare si nici decum nu scriem despre masini sau altceva daca blogul nostru are denumirea de exemplu: IT Online si adresa itonline.blogspot.com .
      Dupa ce avem macar cel putin 5 articole pe blog dam o fuga pe Google Adsense si ne facem un cont la ei.Dupa ce vom fi acceptati de Google Adsense dupa ce vom fi acceptati de Google trecem la pasul urmator si adaugam reclamele lor pe site sau blog la noi.Cei de pe blogspot pot adauga direct reclamele Adsense din contul lor de pe blogspot la sectiunea Castiguri.Terminand etapa aceasta trecem la urmatoarea etapa si cea mai importanta.
Cum sa nu fiu banat de Google Adsense?!?


––INTERZIS SA DAI CLICK PE RECLAMELE TALE.
––INTERZIS SA ITI PUI PRIETENII SA DEA CLICK PE RECLAMELE TALE.
––INTERZIS SA FOLOSESTI GENERATOARE DE TRAFIC DE TIP TRAFFIC EXCHANGE SI ALTELE DE GENUL ASTA.
––INTERZIS SA PLASEZI RECLAMELE TALE  ADSENSE PE RETELELE DE SOCIALIZARE.
––INTERZIS SA MODIFICI CODUL ADSENSE.
––INTERZIS SA PUI CODUL ADSENSE PE SITE CU CONTINUT PENTRU ADULTI GEN X_X.
––INTERZIS SA ITI PLASEZI RECLAMELE TALE ADSENSE IN EMAIL-URI.
Momentan le-am scris pe cele mai importante dar mai sunt multe altele reguli de care trebuie sa tine-ti seama si sa le pastrati cu strictete daca vreti sa faceti bani cu Google Adsense.
Cum aduc trafic pe site la mine?
             Cum aducem trafic pe blog daca avem atat de multe restrictii.Simplu si prima regula este urmatoarea inscriem blogul nostru in Directoare web care au un Page Rank  de la 3 in sus.
Pasul urmator daca avem Articole bune  si interesante mai aducem si trafic din retelele de socializare dar NU E INDICAT PENTRU CA CLICK-URILE NU SUNT ASA BINE PLATITE LA ADSENSE.Indicat este ca traficul vostru sa fie din Motorul de Cautare Google sau Bing si altele de genul asta,forum si din comentarii pe alte siteuri lasand adresa blogului tau la semnatura.
    Asta a fost tot despre Google Adsense si cum poti face bani cu acest sistem.Respectati regulile Google Adsense si veti face bani cu adevarat.

PS:)) Va doresc Spor la facut Bani.
 

0 comentarii:

Real Time Web Analytics